La setmana vinent tindrem gaspatxo coincidint amb la prèvia de la Festa del Tomàquet!

Aquests darrers dies estem treballant intensament amb L’Obradora per posar a la venda el gaspatxo fresc que tant èxit va tenir l’estiu passat. Aquest any la climatologia ha endarrerit unes setmanes els tomàquets bagencs i ens hem adaptat als ritmes dels nostres pagesos. A partir de la setmana vinent incorporarem de manera estable un dels productes més demandats a l’estiu i que està fet a partir dels tomàquets de dos dels productors de proximitat com són en Pere Calafell i La Tomakera.

 

L’arribada del gaspatxo, que podreu adquirir a través dels envasos de mig litre que trobareu a la nevera, serà una prèvia fantàstica a la Festa del Tomàquet on el dissabte de la setmana vinent participarem en el mercat al Passeig de Pere III. Comptarem amb una parada pròpia amb l’objectiu de vendre uns packs especials amb el tomàquet com a element protagonista, aprofitarem l’oportunitat per fer difusió del projecte i intentarem sumar noves persones sòcies. L’equip de fires està preparant els detalls d’aquest estand propi on us convidem a venir i compartir una bona estona.

 

Programa complet

Consulteu el programa complet de la Festa del Tomàquet a través de la pàgina web del certamen que inclou un munt d’activitat. Una de les propostes destacades serà el taller Fem conserva de tomàquet a l’espai de l’Obradora, el 26 de juliol a les 18.00 hores. L’entrada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.