Participa al SuperCoop

M'heu convençut: m'hi apunto!

Enhorabona!

Doncs ja només et cal formalitzar la teva alta.

En aquesta pàgina t’expliquem els 4 passos que et falten per tal que tu també siguis SuperCoop:

1 — Omple el formulari

2 — Inscriu-te a la Sessió de Benvinguda

3 — Fes la teva aportació de capital

4 — Tria teu torn

 

 

Vull fer una aportació

Per engegar el projecte de SuperCoop Manresa necessitem aconseguir un mínim de 250.000 €, per obrir la persiana. 

Fes una aportació voluntària

Necessitem que un 20% d’aquest import sigui en Capital Social de la cooperativa. Per tant com a sòcies us volem demanar una aportació addicional al capital social que ja vau fer en el seu dia.

Més informació sobre l’ampliació del capital social.

Avala el SuperCoop

A part, demanarem un crèdit de 200.000€ a entitats de la banca ètica. Aquest crèdit l’hem d’avalar entre totes, per tant com a sòcies us volem demanar si voleu avalar el projecte amb un aval mancomunat.

Un aval mancomunat és un compromís personal i individual per respondre com avaladora per una part d’un préstec concedit a un projecte col·lectiu. 

Més informació sobre els avals mancomunats.

 

Trobades de benvinguda

Per conèixer‘ns millor, perquè descobreixis el funcionament del nostre supermercat cooperatiu i perquè triïs quin és el teu torn de cooperació.

Una vegada ja has omplert el formulari per donar-te d’alta al SuperCoop, el següent pas és que vinguis a una trobada de benvinguda.

Per ara, les properes les tenim programades en format telemàtic. Clicant aquest enllaç, accediràs a un nou formulari, en què podràs triar la sessió que et vagi millor.

Si necessites posar-te en contacte amb les persones que organitzen aquestes trobades de benvinguda, pots escriure un correu a: comunitat@supercoopmanresa.cat

Vull col·laborar

En la fase actual en què ens trobem, en què estem construint el nostre supermercat, no tenim la feina habitual que hi haurà un cop ens posem en marxa. Però això no vol dir que no puguis aportar res, al contrari.

Veuràs que estem organitzats en diferents cercles, i cada cercle té encomanada una sèrie de tasques concretes. Pots triar en quin d’aquests cercles t’agradaria participar, i ajudar així a que SuperCoop sigui una realitat quan abans millor.

com_organitzem

Newsletter

Vols estar informat de l’evolució del projecte? Inscriu-te!

Punt d’informació

Si vols conèixer en persona qui hi ha darrera d’aquest projecte i trobar resposta a les teves preguntes, pots trobar-nos a:

Mercat de Puigmercadal

Dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 16h a 20h

Dissabtes de 10h a 14h