Torna el cicle ‘Univers Supercoop’ amb un tast de productes gratuït que no us podeu perdre

El primer divendres d’octubre torna el cicle Univers Supercoop amb un tast gratuït de productes que no us podeu perdre. Després del parèntesi d’estiu, recuperem el cicle amb activitats d’interès per a la comunitat de socis i sòcies de la botiga. Coincidint amb el primer divendres d’octubre ens visitarà la cooperativa Mosaic del Secà que agrupa diferents productors i productores que tenen la seva activitat a les comarques de Lleida i de Tarragona. Podreu provar melmelades, oli, ametlles, licors, pa i garrofa, entre d’altres.

 

Lídia Clares, membre de la cooperativa, explica que “som petits productors, de proximitat i molt autèntics que treballem per posar en valor allò que la terra ens ofereix”.

 

Inscripcions obertes

Cal que us apunteu prèviament de manera gratuïta a través d’aquest enllaç. El tast serà el 4 d’octubre a les 18.00 hores a l’espai de degustació de la botiga.

 

Ens calen més mans per organitzar el cicle

En paral·lel, mantenim obertes les inscripcions perquè us apunteu al grup de treball Comunitat Escolta i us impliqueu en l’organització del cicle Univers Supercoop. Hem rebut les primeres adhesions, però mantenim obert el grup. Apunteu-vos a través d’aquest formulari.