En Toni Casserras ens proposa una recepta d’amanida de carbassó

Ens encanta rebre propostes culinàries i receptes per part vostra. Avui us volem compartir la recepta d’amanida de carbassó que ens ha fet arribar en Toni Casserras, soci de Supercoop Manresa. Aprofitant que és temporada ens planteja treure profit d’aquesta magnífica verdura d’una manera diferent de què estem acostumats habitualment.

 

Ingredients i passos

Per fer la recepta ens caldrà carbassó, suc de llimona, oli, formatge sec i sal i pebre al gust. Un cop netejat el carbassó, el tallarem en làmines molt fines (podem utilitzar un pelador) i l’emplatarem ruixant les làmines amb el suc de la llimona. Afegirem sal i pebre al gust i ratllarem el formatge sec per sobre. Finalment, amanirem amb un raig d’oli generós i deixarem reposar una estona abans de menjar.

 

Us animeu a provar-la? Trobareu tots els productes al supermercat!