La Patricia, responsable de l’atenció al públic cada tarda

La Patricia Estelrich és una de les altres professionals que forma part de l’equip de la botiga. La trobareu cada tarda i també alguns dissabtes al matí atenent el públic i vetllant perquè tot funcioni i no hi hagi cap imprevist. També s’ocupa de rebre les comandes, entrar els albarans i fer comandes dels productes que es necessiten.

 

Coordinar els torns

Una de les seves responsabilitats principals també és coordinar les persones sòcies que venen a fer els torns de tarda i de tancament. “Els torns de tarda cada dia són diferents i les sòcies s’adapten a les necessitats que hi hagi en cada moment. En canvi, els torns de tancament sí que tenen una mecànica més estable i anem una mica a contrarellotge per deixar-ho tot a punt per a l’endemà”, explica la Patricia. Destaca “el bon ambient, la predisposició i la col·laboració de tothom en el moment d’endreçar, de revisar les caducitats, de tancar els productes que van a granel, etc”.

 

Per a la Patricia el projecte de supermercat cooperatiu val molt la pena perquè “treballem amb productes de proximitat, de temporada i molts dels quals són ecològics. La relació qualitat preu és excel·lent i tot plegat té un gran valor”.