La promoció d’oli continua vigent!

La promoció de l’oli a preu reduït continua vigent i ha superat el centenar de garrafes d’oli venudes durant les darreres setmanes. A través d’aquesta campanya donem resposta a l’encariment continuat de preus d’un dels productes bàsics de la cistella de la compra en què, de manera excepcional, apliquem un marge reduït del 10% quan habitualment és del 20% a la botiga.

 

Els productors Roch del Bages i la Cooperativa la Granadella ofereixen un producte de gran qualitat en què podeu adquirir les garrafes de cinc litres per un preu inferior als 50 euros. Si preferiu els envasos més petits, també trobareu les garrafes de 2 litres de Roch del Bages i de la Cooperativa la Granadella a un preu de 20,91 i 21,12 euros, respectivament.

 

Efecte reclam

La promoció és un esquer per a les persones que no són sòcies i, per això, mantenim els mateixos preus, tant per a les persones sòcies com per al públic en general. És molt important que el màxim nombre de sòcies i socis ens continueu ajudant a fer de prescriptors i doneu a conèixer aquesta promoció entre el vostre cercle més proper i que cada cop siguem més gent a Supercoop.