L’Aina forma part de l’equip de la botiga

L’Aina Santacreu forma part de l’equip de professionals de la botiga. Ella és una més de les encarregades d’organitzar les tasques per a les persones sòcies que venen a fer el torn mensual cada matí. “La feina de l’equip de botiga consisteix a distribuir les tasques entre la gent que ve a fer torn, entre d’altres ”, explica l’Aina que també s’encarrega de fer les comandes de part dels làctics i de les galetes. En paral·lel, “muntem la botiga cada matí, entrem els productes que ens arriben i atenem la clientela”, afegeix.

 

Per a l’Aina el fet que diferencia Supercoop Manresa de la resta d’establiments és el producte i la relació amb els proveïdors, però també “la complicitat que s’estableix amb les persones que venen a comprar, el mateix equip de professionals i les sòcies que venen a fer torn on totes i tots ens coneixem i tenint un tracte molt proper i personal”.

 

L’Aina també forma part del cercle de comunicació de la botiga i elabora les fotografies que acabeu veient publicades a les xarxes socials, a la pàgina web o bé en aquest butlletí. Trobareu l’Aina cada matí de dilluns a dissabte sempre amb un somriure i amb ganes d’ajudar en tot allò que calgui.