Aquesta setmana hem engegat una nova prova per recuperar la venda de llegums ecològics cuinats als fogons de L’Obradora al Mercat Puigmercadal. Cada dimarts a la tarda posarem a la venda els cigrons i les llenties i ens adaptarem a les vostres necessitats per respondre a la vostra demanda. Aquests darrers mesos hem treballat per millorar el procés d’elaboració dels llegums cuinats i ara tenim una major capacitat de resposta per adaptar-nos a la demanda.
En Jordi Caballoll és el cuiner que està al capdavant de L’Obradora. Assegura que “comptem amb un gran producte ecològic que servim envasat a punt per consumir”. Pel que fa als cigrons “els bullim amb alga Kombu que fa qui siguin més digestius, mentre que les llenties estan cuinades amb una mica de llorer i amb poca sal, només caldrà afegir-li un raig d’oli d’oliva”.
La prova ha començat amb èxit aquest dimarts i a poc a poc anirem augmentant la capacitat de producció d’un producte que trobareu a la nevera i que només haureu d’escalfar.