Punt de recollida al Puigmercadal

La situació viscuda els darrers mesos ens ha remogut d’una manera que no esperàvem. Hem viscut situacions tràgiques, emotives i replantejaments de coses que fins fa poc no ens qüestionàvem.

Una de les conseqüències de l’estat d’alarma és que algunes productores han vist com desapareixien els seus canals de distribució habituals. En alguns casos, l’alternativa ha estat buscar el contacte directe amb el consumidor i fer el repartiment a domicili. Això, a vegades, pot representar un sobreesforç en temps i diners per a la persona productora.

A partir d’una demanda d’una productora que també és sòcia de Supercoop Manresa, Mengem Bages, amb converses amb l’Ajuntament de Manresa, va llençar la proposta de crear un punt de recollida al seu magatzem del polígon dels Dolors. Lligat amb això, va sorgir la idea de crear un segon punt de recollida al mercat de Puigmercadal gestionat per Supercoop Manresa. L’Ajuntament ens ha cedit l’espai d’una parada del mercat i des de Supercoop hem estat fent tot el necessari per poder tirar endavant el projecte.

Ara ja podem dir que ho tenim tot preparat. Les primeres recollides seran els dies 10 de i 11 de juny al matí amb els pollastres de pagès de Niu Verd. Només ens calen les persones voluntàries per atendre la parada. I és aquí on et demanem la teva col·laboració.

Calen persones que atenguin el punt de recollida i que s’organitzaran en grups de 2. Serà una tasca senzilla i rebrà una petita formació. Viuràs de prop l’espai que ben aviat esperem que esdevingui la seu del Supercoop i estaràs en contacte amb productores i consumidores creant xarxa.

Si et ve de gust formar part del projecte del Punt de Recollida per persones productores, escriu-nos a operacions@supercoopmanresa.cat i et resoldrem tots els dubtes.


Aquest punt de recollida estarà en funcionament el dimecres 10 i dijous 11 de juny, de les 10h a les 14h.
Prèviament, el dimarts 9 es farà formació pels socis voluntaris al mercat mateix, a la tarda, a partir de les 18h.