Recepta de coca per fer la base de la mona de Pasqua amb ingredients SupercoopManresa

A continuació us expliquem com fer la coca que us podrà servir de base per a la vostra mona de Pasqua. I tot elaborat amb ingredients que podreu trobar a Supercoop Manresa, no badeu i preneu nota.

 

Ingredients 

– 1 iogurt natural.

– 3 ous eco.

– 2 mesures de sucre blanc, panela o sucre de coco (de l’envàs del iogurt).

– 3 mesures de farina de blat o d’espelta.

– 1 mesura d’oli d’oliva verge o de gira-sol.

– 1 polsim de sal.

– Mantega.

 

Elaboració

Barregem per separat els ingredients sòlids i els líquids. Posteriorment, els integrem bé els uns amb els altres en un recipient fins que obtinguem una massa homogènia. Untem la superfície del motlle amb una capa de mantega i hi incorporem la massa. A continuació, farem la cocció al forn durant 40 minuts a 170 graus. Un cop es refredi, podem tallar la coca per la meitat i omplir-la al vostre gust (melmelada, xocolata desfeta, nata, etc.).

 

Ara només caldrà afegir-hi algun element decoratiu i ja tindreu a punt la vostra mona de Pasqua.