Assemblea informativa per establir el nou model organitzatiu del supermercat i sumar noves adhesions

Us demanem que us reserveu la data del 10 de maig perquè serà el dia que celebrarem una assemblea informativa transcendental en què posarem les bases per al nou model organitzatiu del supermercat a partir de la proposta del grup motor de sòcies i de la consultora especialitzada Fil a l’agulla. La cita és importantíssima i la vostra participació és imprescindible. Ens caldrà la vostra assistència perquè us apunteu als diferents grups de treball i puguem comptar amb una xarxa de sòcies i socis estable i compromesa que ens permeti tirar endavant el projecte.

 

La situació econòmica de la botiga ha millorat, però, malauradament, no ens permet professionalitzar la gran majoria de tasques i, alhora, és necessari tornar a un model més transversal on la gestió de la cooperativa recaigui no només en un grup reduït de persones, sinó que necessitem una xarxa de sòcies implicades en diferents tasques que s’estan definint en funció dels requeriments del funcionament de la cooperativa. De ben segur que moltes de vosaltres hi podreu encaixar ja que els perfils requerits seran molt diferents i sovint moltes de les tasques permeten una autoorganització del temps.  Serà, però, fonamental saber si podem entre totes cobrir tots aquests espais necessaris per al correcte funcionament de la cooperativa, tal com s’havia projectat inicialment.

 

Enllaç per confirmar la inscripció

Cal que confirmeu l’assistència a l’assemblea a través d’aquest formulari. Serà el divendres 10 de maig a les 18.00 hores a Manresa (Flors Sirera).

 

L’assemblea anual, el 9 de juny

En paral·lel, també tenim confirmada la data de l’assemblea anual que serà el diumenge 9 de juny al matí. Us avancem el dia perquè també us ho pugueu agendar. Quan tinguem tots els detalls us els explicarem.