Celebrem la Castanyada aquest divendres amb una jornada de portes obertes adreçada a la ciutadania

Supercoop Manresa celebra la Castanyada durant tot aquest divendres amb una jornada de portes obertes per acostar al conjunt de la ciutadania el projecte de supermercat cooperatiu. L’establiment obrirà portes amb una jornada en què el conjunt del públic podrà comprar els productes del supermercat i es promourà que totes les persones sòcies del projecte participin de la trobada.

 

Castanyada

La jornada de portes obertes serà durant tot el dia per donar a conèixer el projecte, fer pinya i celebrar la Castanyada. Al vespre el Cor Incordis posarà el punt i final a la jornada festiva amb una actuació a la Plaça del Puigmercadal a les 20.30 hores. Durant tota la setmana el supermercat cooperatiu ofereix packs de Castanyada i compta amb una ambientació especial.

 

 

 

Un projecte únic

Supercoop Manresa és una cooperativa única al territori i dóna suport a l’agricultura sostenible i a la producció local. L’establiment compta amb una àmplia oferta d’aliments orgànics mínimament processats i saludables, amb el mínim residu i que vetllin per les condicions laborals de totes les persones implicades en la cadena de producció. El supermercat prioritza els aliments frescos, locals i ecològics a un preu just per als productors i productores i accessible per a les persones consumidores.