El SúperConcurs – Una compra tremenda

EL SÚPERCONCURS – BASES DEL CONCURS

Per què fem un concurs?

Doncs perquè volem celebrar que ja som 700 persones compromeses amb el projecte i perquè falta molt i molt poquet per obrir el  Supercoop Manresa. L’acceptació, col·laboració i complicitat de tothom per assolir l’objectiu han estat tremendes, per això hem pensat en una proposta tremendament divertida amb un premi tremendo, que serveixi com a simpàtica, participativa i divertida obertura del supermercat.

Qui hi pot participar?

Tothom qui vulgui, sense límits d’edat ni de cap altre tipus. No cal ser soci/sòcia de Supercoop, però sí que cal tenir en compte que, si l’equip guanyador del premi gros no forma part de la Cooperativa, s’hi haurà d’associar, el que, per altra banda, serà un premi encara més tremendo, ja que descobrirà una proposta de consum innovadora, solidària, inclusiva i de qualitat, que fomenta una compra responsable.

Com s’hi pot participar?

En família, amics, veïns… Podeu fer la prova eliminatòria tanta gent com vulgueu, però cada col·lectiu participant ha de tenir tres persones disposades a formar l’equip de concursants si s’arriba a la gran final.

Quin és el procés i com s’arriba a la gran final?

La prova eliminatòria per decidir quines seran les tres famílies o grups que competiran en el megadivertit i espectacular show espectacle de la compra tremenda consisteix en presentar un vídeo de dos minuts de durada, com a màxim, en el que heu d’explicar com us imagineu “Una compra tremenda”.

Sigui un drama, una comèdia, un musical —que ja seria la pera!—, o el que us passi pel vostre cervell tremendo, el jurat valorarà més que la qualitat, la creativitat i originalitat de la proposta. Cal enviar els vídeos a la súper adreça de correu electrònic superconcurs@supercoopmanresa.cat abans del dia 22 de febrer, esperant que la misteriosa llum manresana del dia 21 us il·lumini.

El Jurat

Estarà format per cinc persones representatives, guapes, intel·ligents i divertides del món de la comunicació i la cultura de la Catalunya Central. D’entre tots els treballs presentats, el jurat escollirà els tres guanyadors, que és faran públics abans del dia 7 de març.

El nostre súper tribunal estarà integrat per:

Teti Canal, teatrera nostrada

Àngels Fusté, la veu cantant

Jordi Girabal, comediant mòbil

Sílvia Sanfeliu, actriu promesa

Xavier Serrano, retratista multitasca

La gran final

Abans de la gran final, l’organització es reunirà amb un/una representant de cada equip finalista per explicar amb detall les normes de l’acte. Aquest tindrà lloc el dia 20 de març a Manresa, a la Sala Carlins, en format de concurs-espectacle que permetrà la presència de públic, seguint les tremendes normes de prevenció vigents en aquell moment, i que serà retransmès en directe via streaming.

Els equips, formats per tres persones, competiran en directe responent preguntes vinculades a la temàtica del consum responsable i participant en proves divertides per a les quals l’organització ja ha previst assistència mèdica en cas que fos necessària.

Cada equip podrà disposar d’un grup de padrines i padrins que els podran ajudar quan la dinàmica del concurs ho permeti i també podran comptar amb el suport de diferents convidats al show.

Guanyarà l’equip que arribi primer als 700 punts, en honor a l’assoliment de la fita dels socis fundadors de Supercoop Manresa. Això sí, es demanarà, a tots els finalistes, correcció i originalitat en el vestit i les formes.

El Premi

L’equip o família guanyadora, a més de tenir l’honor de ser nomenats ambaixadors de SuperCoop Manresa, rebran una cistella tremenda de premis, que serà una súper sorpresa que desvelarem el dia de la súper final.

El fet de participar en el concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases, quedant l’organització facultada per resoldre qualsevol eventualitat (que a hores d’ara en són unes quantes) no prevista en aquestes.

Objectiu700