El supermercat cooperatiu de Manresa programa una jornada de portes obertes aquest dissabte a Puigmercadal

El supermercat cooperatiu de Manresa programa aquest dissabte una jornada de portes obertes al Mercat de Puigmercadal per acostar el projecte de l’establiment al conjunt de la ciutadania. Supercoop Manresa pretén arribar a nous públics amb l’objectiu que coneguin el funcionament d’un supermercat únic que funciona amb una estructura de cooperativa.

 

Oportunitat per comprar

La jornada de portes obertes, que tindrà lloc dissabte de les 9 del matí a les 2 del migdia, serà una bona oportunitat pel conjunt de la ciutadania per comprar a l’establiment i descobrir l’oferta de productes de temporada i de proximitat. L’establiment limita les compres al supermercat entre els més de 700 socis i sòcies que en formen part i permet tres compres al públic en general. La compra de totes les persones que s’acostin al supermercat per conèixer el projecte no computarà.

 

Captar noves persones sòcies

La jornada de portes pretén captar noves persones que vulguin ser sòcies i tinguin interès a participar del projecte. Les persones que formen part de Supercoop Manresa fan una aportació inicial de 50 euros i tenen l’oportunitat de poder comprar al supermercat sempre que vulguin. A més, participen amb el projecte amb una dedicació mensual de tres hores portant a terme diferents accions per aportar el seu gra de sorra en el funcionament de l’establiment.

 

Un projecte únic

El projecte de Supercoop Manresa és una cooperativa única al territori i dóna suport a l’agricultura sostenible i a la producció local. L’establiment compta amb una àmplia oferta d’aliments orgànics mínimament processats i saludables, amb el mínim residu i que vetllin per les condicions laborals de totes les persones implicades en la cadena de producció. El supermercat prioritza els aliments frescos, locals i ecològics a un preu just per als productors i productores i accessible per a les persones consumidores.