En Francesc Brunet pertany a l’equip encarregat de buscar productes

En Francesc Brunet és soci del supermercat i forma part de l’equip encarregat de buscar productes per a la botiga. “Ens trobem un cop al mes amb un grup de persones sòcies i entre totes compartim idees d’aquells productes que ens caldrien al supermercat. També rebem els comentaris de la botiga a partir d’allò que demana la clientela i, a partir d’aquí, també busquem proveïdors”, explica en Francesc Brunet.

 

Recorda que, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, van introduir nous caves a la botiga i avança que de cara a Nadal “segurament incorporarem torrons i vins inèdits fins ara”. Un dels reptes que tenen ara mateix és trobar oli “perquè la sequera i l’especulació ha limitat moltíssim la producció dels productors amb qui treballem habitualment i és tot un repte trobar alternatives”.

 

En Francesc havia format part inicialment del cercle de Compres i de seguida “em vaig implicar amb el supermercat perquè el projecte em va agradar des del principi”, explica. Afegeix que “habitualment vinc un cop per setmana o cada quinze dies i, sobretot, compro formatges, iogurts, la llet i carn”.