Estrenem la campanya ‘Porta un amic’ amb l’objectiu de fer créixer Supercoop Manresa

Supercoop Manresa estrena una nova campanya adreçada a totes les persones sòcies per tal de fer créixer el supermercat. La iniciativa Porta un amic vol promoure que les sòcies de Supercoop Manresa sigueu actives i convideu el vostre cercle més proper de família i amistats perquè descobreixin l’establiment i visquin en primera persona l’experiència de comprar al supermercat cooperatiu. La campanya és vigent fins al 31 de maig i cadascuna de les persones sòcies podreu convidar tantes persones com vulgueu perquè coneguin Supercoop Manresa i durant tot aquest període de temps es familiaritzin amb una experiència de compra única, fent possible la seva fidelització.

 

Us recomanem que acompanyeu les persones que penseu que els agradarà adherir-se al projecte, ja que tindreu l’oportunitat d’explicar-los en primera persona què significa comprar a Supercoop Manresa. En cas que no pugueu fer d’acompanyants, les persones que vinguin hauran de donar el vostre nom en el moment d’adherir-se a la campanya, que els permetrà venir a comprar tantes vegades com desitgin.

 

Supercoop Manresa fa un any que planteja una nova manera de comprar i consumir, més sostenible i respectuosa amb l’entorn. Necessitem que més persones es facin seu el projecte i passin a formar part de la comunitat de sòcies del supermercat. Fins ara 800 persones ens heu fet confiança i amb la vostra dedicació i esforç heu fet possible una aventura extraordinària. Us volem agrari la vostra complicitat, que ens empeny a continuar endavant.

 

La campanya Porta un amic és una excel·lent oportunitat per reforçar Supercoop Manresa, fer-lo viable i ajudar a consolidar un supermercat cooperatiu que, com bé sabeu, és únic al territori.