Estrenem la reserva online de la carn

El supermercat aplica millores contínuament per fer més fàcil i àgil l’experiència de compra. En aquest sentit, introduïm una novetat important disponible per a totes les persones sòcies que fa referència a la reserva online de les carns fresques. A partir d’ara, a través del vostre espai de sòcies a la plataforma odoo, podreu fer la reserva de la vostra comanda de manera àgil en una nova pestanya de comandes al menú superior. Veureu els productes i el seu preu tenint en compte el pes. El preu final s’obtindrà després de pesar els productes a la caixa de la botiga en el moment de fer la recollida.

 

La data límit per fer les comandes serà el dijous i els productes es podran recollir a partir del dijous de la setmana següent. En cas que les comandes no es recullin l’import quedarà com a deute pendent per a la persona sòcia que hagi encarregat la comanda de producte fresc.

 

Des de Supercoop es continuarà tenint productes de carn fresca a la botiga per a totes les persones que no facin la reserva prèvia, però amb menys quantitat per evitar el malbaratament.