Ja som 520!

Coincidint amb la Festa del Tomàquet del Bages, el dissabte 25 de juliol hem celebrat que ja som 500 i que anem cap als 700.

A l’exterior de la plaça tenñiem un punt d’informació sobre Supercoop Manresa, i des d’allà hem fet rutes en petits grups, per poder visitar les futures instal·lacions. També hem aprofitat per parlar del moment en què es troba Supercoop, i per fer nous socis.

Precisament l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, ha estat un dels que ha aprofitat per donar-se d’alta: és el soci número 520.

Durant el matí l’artista Susanna Ayala, també sòcia de Supercoop Manresa, ha pintat un mural on seran les futures instal·lacions, un mural en què es veuen simbòlicament nom de les 520 companyes i companys que estem fent realitat aquest supermercat.

Abans del confinament ja teníem intenció de provocar algunes trobades que van haver de quedar anul·lades, però l’activitat dels cercles sociocràtics no s’ha aturat. Actualment estem treballant en fórmules de finançament per fer realitat Supercoop Manresa. Això ja no es pot aturar!