La campanya ‘Porta un amic’ suma les primeres adhesions!

La campanya Porta un amic que Supercoop Manresa ha estrenat darrerament ja suma les primeres adhesions. La Rosa, sòcia de l’establiment, ha convidat l’Emília a conèixer la botiga i ara tindrà l’oportunitat de descobrir el projecte i venir a comprar tantes vegades com vulgui. A través de la iniciativa, es vol promoure que les sòcies de Supercoop Manresa sigueu actives i convideu el vostre cercle més proper de família i amistats perquè descobreixin l’establiment i visquin en primera persona l’experiència de comprar al supermercat cooperatiu. La campanya és vigent fins al 31 de maig i cadascuna de les persones sòcies podreu convidar tantes persones com vulgueu perquè coneguin Supercoop Manresa i durant tot aquest període de temps es familiaritzin amb una experiència de compra única, fent possible la seva fidelització.

 

Us recomanem que acompanyeu les persones que penseu que els agradarà adherir-se al projecte, ja que tindreu l’oportunitat d’explicar-los en primera persona què significa comprar a Supercoop Manresa. En cas que no pugueu fer d’acompanyants, les persones que vinguin hauran de donar el vostre nom en el moment d’adherir-se a la campanya, que els permetrà venir a comprar tantes vegades com desitgin.

 

La campanya Porta un amic és una excel·lent oportunitat per reforçar Supercoop Manresa, fer-lo viable i ajudar a consolidar un supermercat cooperatiu que, com bé sabeu, és únic al territori.