La fira Ecoviure, aparador per a Supercoop

Gràcies a la implicació i col·laboració desinteressada d’una desena de sòcies aquest cap de setmana hem tingut una presència destacada a la fira Ecoviure, que s’ha celebrat al centre de Manresa. Durant els dos dies de fira a través del nostre estand vam poder fer difusió del projecte i vendre una mostra de productes que es poden trobar al supermercat. En aquest sentit, vam promoure la venda de productes elaborats des de L’Obradora, amb qui compartim espai al Puigmercadal, i que anirem ampliant les pròximes setmanes.

 

Vam registrar unes vendes superiors als 200 euros i també vam facilitar l’adhesió de tres noves persones sòcies que van decidir afegir-se al projecte de supermercat cooperatiu. En paral·lel, a nivell institucional la participació en la fira també ens va donar visibilitat.

 

L’estada a Ecoviure també ens ha de permetre plantejar una comissió estable de fires amb l’objectiu de planificar els certàmens on vulguem tenir presència i coordinar millor tot el suport de les persones voluntàries.