La prova pilot dels llegums es consolida

Ens fa especial il·lusió confirmar-vos que la prova pilot de venda dels cigrons de cada dimarts es consolida amb èxit a la botiga. La resposta ha estat molt bona i la quarantena d’envasos que posem a la venda cada setmana, amb els cigrons ecològics cuits i cuinats a L’Obradora com a reclam, sempre s’esgoten.

 

Continuem fent ajustos i, en aquest sentit, els cigrons d’aquesta setmana ja han tingut un punt de cocció més adequat després que la setmana passada ens comentéssiu que la cocció era una mica justa. Estem fent tots els canvis i ajustant els detalls de cuina per aconseguir un resultat excel·lent. L’Oriol treballa amb una marmita de grans dimensions que permet fer aquesta cocció a l’engròs. Gràcies per la vostra comprensió i paciència.

 

En paral·lel, continuarem estudiant la preparació de nous productes gràcies a la col·laboració amb L’Obradora de la qual en som socis des de Supercoop Manresa. Ja us avancem que el taller de juny de l’Univers Supercoop serà un tast de productes elaborats des de L’Obradora en què us demanarem la vostra opinió perquè ens ajudeu a fer una selecció dels preparats que més us agraden. Ja us podeu apuntar gratuïtament a través d’aquest enllaç.