La recepta del puré de pèsols, pas a pas amb productes de la botiga

Avui us explicarem com fer una excel·lent crema de pèsols amb productes que podreu trobar al supermercat.

 

Ingredients

– 500 grams de pèsols pelats.

– 1 ceba de Figueres.

– Mig porro.

–  1 patata.

– 1/2 got de crema de llet o per cuinar (vegetal).

– Brou de verdures o aigua.

– Sal.

– Pebre.

– Oli d’oliva verge extra.

 

També podeu utilitzar pernil ibèric trossejat, crostons, menta, llavors, etc.

 

Elaboració

En primer lloc pelarem la patata. Trinxarem la ceba i el porro i sofregirem durant 10 minuts. Afegirem els pèsols, la patata trossejada i el brou. Coure durant 20-25 minuts com a màxim. A continuació, afegirem la crema de llet. Finalment afegirem la sal i el pebre al nostre gust i triturarem fins a aconseguir una textura fina.