La vostra participació en l’assemblea és imprescindible per a la continuïtat de Supercoop!

El proper diumenge dia 9 de juny tenim l’assemblea anual de Supercoop. Torna a ser una d’aquelles assemblees clau per a la continuïtat del projecte. Sí, tornem a apel·lar a la teva participació. De fet, la teva participació és la que dona sentit al projecte. I és per això que en la nova assemblea volem aprovar un nou model organitzatiu que t’ajudi a trobar el teu espai participatiu i que la teva aportació sigui el màxim de rica i profitosa. Aquest és l’objectiu.

Quan vam arrencar Supercoop abans de pandèmia amb un model organitzatiu peculiar, el de la sociocràcia. Ens va servir per a l’arrencada, per posar ordre i per gestionar l’inici d’un projecte amb pocs precedents que ens obliga, encara hores d’ara, a seguir funcionant gràcies a l’aprenentatge per error. D’aquell model encara ens queda la base, però vam haver de renovar la fórmula per superar un moment de dificultat econòmica. Ja li hem posat el peu al coll.

Però ara toca seguir avançant. En els tres anys de funcionament hem comprovat que la participació de les sòcies és clau per a un projecte com Supercoop on totes som propietàries i clientes a la vegada i on cada vegada estem veient com hi ha més gent que aposta pels productes de proximitat i temporada encara que sigui utilitzant Supercoop amb la fórmula de client.

La teva participació és la que dona sentit al projecte. Després d’un període de reflexió i de treball intern gràcies a una comissió que ha treballat molt dur i de forma molt intensa, amb un acompanyament professional, s’ha decidit que és moment de buscar un nou model de funcionament.

Hem comprovat com l’aportació dels socis pot ser important més enllà de la participació a la botiga, com hi ha persones que poden aportar molt més en altres perspectives que pel seu coneixement o disponibilitat poden ser clau per al desenvolupament del super. Hem creat figures com les de supersòcia. Hem generat nous espais de treball.

Estem vivint un moment apassionant i volem donar una nova passa endavant. Necessitem la teva visió, la teva aportació i renovar el compromís que has mostrat des del primer dia. I podem estar molt contentes perquè la primera trobada per explicar el nou model va ser un èxit, algunes persones ja han començat a treballar en alguns dels nous equips de treball. A l’Assemblea del proper 9 de juny ho explicarem amb detall i la teva participació serà clau.

Us esperem a l’Espai de la Plana de l’Om de Manresa a les 11.00 hores. Apunteu-vos a través d’aquest formulari!