L’Elisabet Duocastella, pendent de les tasques de manteniment del supermercat

L’Elisabet Duocastella és una de les sòcies fundadores i una de les persones clau en l’impuls inicial del projecte. Forma part del cercle de Local del supermercat cooperatiu que s’ocupa de les tasques de manteniment de la botiga, millores i del control de les despeses de subministraments. Inicialment, aquest cercle va assumir les tasques de dissenyar i implementar la instal·lació de la botiga. Tant les obres, altes de llum i internet, compra de tots els equips i mobles, i la coordinació de totes les sòcies que van participar a les jornades de pintura i envernissada de mobles. Per assegurar que tot estigués a punt per a l’estrena.

 

L’Elisabet explica que “ara ens ocupem sobretot de plantejar accions de millora del dia a dia”. En aquest sentit, “a finals d’any vam redistribuir els punts de llum, a través del qual hem aconseguit un estalvi mensual de 300 euros, i també hem renovat les rodes de les gàbies que utilitzem cada vespre per baixar la fruita i la verdura a la nevera”. Des del cercle ara es treballa per millorar la venda de productes a granel amb una proposta que s’està estudiant.

 

Finalment, l’Elisabet destaca que “el supermercat cooperatiu és necessari i molt interessant no només a nivell de les sòcies sinó també de ciutat. Ens l’hauríem de creure més”.  Si us ve de gust col·laborar amb el cercle de Local envieu-nos un correu a l’adreça ‘comunitat@supercoopmanresa.cat’