Les granges Ecopallereta i Cal Figuera s’incorporen com a socis de servei de Supercoop Manresa

Els productors bagencs d’ous Ecopallereta i Cal Figuera s’han incorporat recentment com a socis de servei de Supercoop Manresa. Aquest pas endavant simbolitza l’aposta i la confiança d’aquests dos proveïdors al model cooperatiu de supermercat que els permet tenir també una finestra de venda i acostar-se al conjunt de la ciutadania.

 

Des del Poal

Des del Poal, l’horta de Manresa, Ecopallereta subministra una quarantena de dotzenes d’ous cada setmana a Supercoop. En Gerard explica que “la nostra principal característica és que servim els clients entre dos i tres cops per setmana i ho fem amb un producte fresc, ecològic i de gran qualitat”. En Gerard va ser un dels primers socis de la botiga i ara ha decidit fer-se soci de servei “perquè creiem en el projecte i és una manera d’aportar el nostre granet de sorra”.

 

Aguilar de Segarra

La Gemma i en Víctor estan al capdavant de la granja de Cal Figuera a Aguilar de Segarra. “Nosaltres tenim unes 600 gallines i mantenim una relació d’amistat i confiança amb tots els nostres clients, que són petits i els coneixem tots”, apunta la Gemma. Per a ella “Supercoop és un projecte potent, que ens interessa i amb qui hem trobat aquesta manera de col·laborar que pensem que és molt positiva”. Des de Cal Figuera se serveixen entre 20 i 30 dotzenes d’ous cada setmana a la botiga “amb un compromís per a la qualitat i la màxima cura d’un producte que és excel·lent”.