Som referents per als mitjans de comunicació d’àmbit estatal

El projecte de supermercat cooperatiu és referent més enllà de Catalunya. Aquesta setmana s’ha emès el programa Futuro abierto de Radio Nacional de España i que debat sobre qüestions de tota mena. La coordinadora de Supercoop Manresa, Judith Saus, ha estat convidada a explicar l’experiència del supermercat cooperatiu.

 

Ho ha fet en el marc d’un programa que ha girat al voltant dels mercats municipals i de proximitat i ha posat damunt la taula aspectes com la manca de suport institucional, la competència salvatge de les grans superfície o la dificultat de canviar els hàbits de les persones. La Judith ha situat el projecte i ha posat en valor el model de supermercat cooperatiu compartint espai amb el director de Justícia Alimentària, Javier Guzmán, amb el director de la Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos, Andoni García, i amb el responsable d’alimentació de la Federación de Consumidores y Usuarios (Eduardo Montero).

 

Enllaç al programa

Podeu recuperar l’emissió del programa a través d’aquest enllaç. Continuem potenciant el coneixement del nostre supermercat que, mica en mica, esdevé referent.