‘Supercoop és el meu supermercat de referència’

“Supercoop és el meu supermercat de referència”, respon sense dubtar-ho en Ladislao Velasco un dels nostres socis de la botiga. Explica orgullós que “vinc a fer el torn mensual els dijous a la tarda des del principi del projecte perquè me’l crec i me’l sento meu” i assenyala que “és clau treballar amb productors i productores del territori i pagar-los un preu just, no només per a pagesos i pageses sinó també per als consumidors i consumidores”.

 

Quan ve a fer el torn ajuda en tot allò que se li demana. “Estem amb la Patrícia i fem totes les tasques que calen. Des de reposar productes, cobrar a caixa, netejar, confirmar els estocs i també comprovar la caducitat dels productes”. Aprofita aquestes línies per “fer una crida i que s’engresquin més sòcies i socis a venir a fer torn perquè val molt la pena, compartim bons moments i ajudem el projecte”.

 

En Ladislao aprofita els torns per fer la compra a Supercopp en què trobo “productes de gran qualitat en fruita i verdura, làctics i carn, que segurament és el que més comprem”. També ve a la botiga els dimarts al matí i aprofita la comoditat de viure al mateix Centre Històric.